Gert Nimblad har gått i pension

LGG:s medarbetare och en av företagets grundare Gert Nimblad har gått i pension och vi tackar honom för allt han har gjort och hur han har utvecklat LGG under sina 27 år på företaget. Vi önskar Gert lycka till med pensionen.

Interaktiv broschyr


Vill du veta mer om LGG inneklimat, våra produkter och tjänster?
Läs vår nya interaktiva broschyr genom att klicka på bilden!

LGG utökar försäljningsorganisationen i Kalmar

LGG Inneklimat har anställt Mattias Kornelius till Kalmarkontoret. Mattias är utbildad maskiningenjör och bidrar med 15 års erfarenhet inom service och försäljning. 

– Vi står inför fortsatt expansion och kommer med Mattias kunna arbeta mer fokuserat över ett större geografiskt område och ha en större närhet till våra kunder, säger Fredrik Sturesson, VD på LGG Inneklimat.

Åke Nimblad har gått i pension

LGG:s medarbetare Åke Nimblad har gått i pension och vi tackar honom för hans fina arbete främst med uppbyggnaden av produktionen av våra egna spiskåpor & Fläktkonvektorer. Åkes ersättare blir Tim Lindström som närmast kommer från vårt egna led i produktionen. Vi önskar Åke lycka till med pensionen.

Nimbus-Wall - Luftkylare för inbyggnad i fönsterbänk eller möbel

Med sin låga bygghöjd, 440 mm, lämpar sig apparaten väl för inbyggnad. När rörstråk kan placeras under apparaten kan fönsterbänken göras smalare.

Komponenterna och tekniska data är samma som till Nimbus-ECM.
Nimbus-ECM är i sin helhet uppmätt i Elcos nya ljudlab.”

Stockholm

Solkraftsvägen 25
135 70 Stockholm
Telefon: 08 - 744 04 25

Kalmar

Franska vägen 8
393 56 Kalmar
Tel: 0480 - 156 61